петък, 14 август 2009 г.

Първа среща на играчите в GSames

На 08.08.2009 година в град София се проведе среща на играещите в SGames. Всички изявили желание да се срещнат в реална обстановка, присъстваха на една приятна вечер и участваха в два турнира при които нямаше решаваща роля сървъра в тегленето на жребия или подаването на заровете.
Програмата започна с малко информация по така реализираната игра и нашите намерения за нейното бъдеще. Имаше възможност да се поставят въпроси, които вълнуват играчите или да дадат предложения свързани с развитието на играта или реализирането на следващи срещи.
Показана беше професионална табла и имаше възможност да бъдет закупена книгата на Мая Пейчева.
Изигра се турнир условно наречен – “мъже срещу жени”. Наградени бяха най-добре представилия се мъж Румен Иванов с ник IVANOV0402 и най-добре представилата се дама Поли Гешева PRINCESS666 от спонсора “Матис” – Париж.
Проведен беше и турнира за купата на SGames. Носител на първата купа и парична награда от 100 лева е Здравко Брадваров от град София с ник ZVIARA. Втори е Димитър Раленеков от Панагюрище с ник ralenekov1 спечелил 50 лева. За трето и четвърто място бяха раздадени награди от 25 лева на Мая Пейчева THE_BG_QUEEN от град София и Георги Грозев GECATA64 от град Стара Загора.

Представяне на играчите (част 1)

Представяне на играчите (част 2)

Представяне на играчите (част 3)

Представяне на играчите (част 4)

Представяне на играчите (част 5)

Представяне на играчите (част 6)

Представяне на играчите (част 7)

Турнир "Мъже срещу жени"

Танцът на победителите

Купата на SGames (част 1)

Купата на SGames (част 2)

Купата на SGames (част 3)

Няма коментари:

Публикуване на коментар