понеделник, 14 септември 2009 г.

Още за триковете в онлайн хазарта

Ще разглеждаме само играчите които искат да спечелят пари от онлайн игра. Играещите по други причини не ползват тези трикове, има и други които нямат отношение към въпроса.

ВИНАГИ НОМЕР ЕДНО: Най-желаното нещо е да се открие слабо място /грешка в програмата/ и да се печелят лесно пари. Въпреки въведените тестови игри и изпитания винаги се случват и тези неща, но са крайно рядко и не разчитайте на тях. Ползват го за да натрупат пари от самия сайт.

ТРИК НОМЕР ДВЕ: Опитните играчи които играят в дадена игра много време и познават добре начина на игра или заблуждават другите или просто ползват тези опции на които новорегистрираният не е обърнал внимание или познава практиката от реалната игра, а може и от сходна такава в нета. Така обират нов играч.

ТРИК НОМЕР ТРИ: Реализиране на мошеннически сайтове. Този вид измама при големите игри или игри от вида на табла немогат да се подменят с фалшификати, но може да се имитират плащанията. Услужливо ви описват по-лесен начин за превеждане на пари и ако се хванете на номера има два варианта. При първия превеждате на тяхната сметка парите си и оставате без тях. При втория вариант освен, че ще загубите парите от превода ще имат и Вашите данни на кредитна карта и ще дръпнат колкото могат от нея. Обират както нови така и който и да е решил по-лесно и бързо да си преведе депозита.

ТРИК НОМЕР ЧЕТИРИ: Получавате съобщение, че сте спечелил голяма награда или бонус, който за да го получите трябва да внесете една определена сума пари. Останалите номера са ясни по-нататък. Това може да стане както и от сърфиране из нета – интересуват се от хора играещи за реални пари или участващи в томболи, лотарии и тотализатори. Не е изключено да сте правили покупки и да ви приложат същия номер. Също така когато се сближите с някой от играта и му се доверите се получава това и още много други номера.

ТРИК НОМЕР ПЕТ: Открадването на самоличността ви. Получава се по най-различни начини. Чрез измама, технически похвати или лековерност от ваша страна разбират вашия ник и парола и ви изпразват сметката. Често операторите на игрите и сайтовете немогат да ви възстановят парите защото измамниците са се покрили отдавна или с няколко поредни стъпки и следите се губят.

ТРИК НОМЕР ШЕСТ: Игра на група срещу един. Много разпространен начин за обиране на играч. Групата комуникира помежду си по скайп или друга програма или средство за свръзка. Консултират се и играят поред с него и се намалява шанса му за печалба. Ползват го най-вече в покера, а в таблата се играе така в турнири с малко състезатели.

ТРИК НОМЕР СЕДЕМ: Игра на група срещу играта. Как се получава това и какви са триковете. Обикновенно когато има дадени бонуси ги трупат на един от групата или ползват програма на друг компютър и предават резултатите. Ако може да се използват и други предимства ги ползват.

ТРИК НОМЕР ОСЕМ: Игра на играч или група с анализиращи програми. Един играч играе с няколко кмпютъра или както в трик номер девет организираната група ползва анализиращата програма. Ако е възможно пускат програмата да играе с програмата на самата игра. Почти не се среща вече варианта бот на играч да играе директно срещу бот на играта.

ТРИК НОМЕР ДЕВЕТ: Организираната група умишлено заблуждава или тормози /оказва психически натиск/ играча при което той или се отказва или се разконцентрира и изнервя и допуска много грешки. Няма да давам примери различни са за различните игри. Организираната група събира информация за играча и лесно успява да го манпулира или шантажира.

ТРИК НОМЕР ДЕСЕТ: Много е разпространен номера с промяната на броя на игрите и залога. Когато се играят няколко поредни игри с едно условие, се използва момента на започване на новата игра и бързо се променя залога с доста по-голям и игрите на максимум /в SGames са 9, което е малко/. Ако игрите примерно са 24 и не се ползва правилото на крауфорд е доста трудно да се завършат за кратко време. При този случай измамникът играе много бавно и така кара опонента си да се откаже.

ТРИК НОМЕР ЕДИНАДЕСЕТ: Интересното при този трик е, че се предлага в два варианта. Единият полухакерски или типично хакерски. Смисъла е следния – когато се играе с някой и при доста голям залог и опонента успее да затормози вашия компютър, прекъсне връзката или забави играта така, че да загубите като ви изтече времето. Ако желаете да опиша тези начини моля да дадете отзиви за статията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар