събота, 4 юли 2009 г.

Онлайн игра на табла за реални пари

Да спечелим от игра на табла

Таблата е игра която позволява да се играе за пари. Идеалния баланс между майсторството и късмета в тази игра я прави предпочитана. Няма да разглеждам към момента процентното и участие в игралния бизнес в света, но тя се е настанила трайно в сектора. Интересен факт е, че след развитието на компютърните технологии почти спира навлизането и в казината и развитието и в спортните федерации. В различните страни по света има клубове или най-общо казано места за организирана игра. Масово обаче се играе в интернет. Все пак за разлика от редица спортове и игри участниците са разпръснати и няма ярко изразена масовост. В Израел и арабския свят се играе много повече по кафенета и други места и по-малко в интернет, което обаче не пречи еврейската държава да е на първите места по участие в играта по интернет /става въпрос за брой играчи/. Не споменавам още страни по света където играта е по-масово разпространена извън интернет, но не това е целта в момента.

Какво е необходимо за да започнем да играем табла в интернет за пари?

Трябва да се отбележи факта, че преди да започнете да играете табла е необходимо да познавате играта доста добре и да познавате себе си още по-добре. В тази статия няма да разглеждам въпросите по самооценката на всеки, начините за оценяване на силата на играча и всичко което може да доведе до личното ви мнение, че сте добър и можете да печелите, а то да не е така. Необходимо е да се запознаете с няколко сайта за игра, за да добиете представа и да изберете тази която ви харесва и ви удовлетворява. Ще посоча само, че няма място за емоции когато става въпрос за печелене на пари. Избирайки играта защитавате интереса си. Какво значи да познавате играта добре. Играта в различните страни е в различни варианти и с различни нюанси на правилата. Това се отнася и до различните сайтове за игра. Основните правила важат навсякъде, но все пак има и разлики и точно тези разлики развиват играта. Това точно какво развитие ще получи таблата в бъдещето не вълнува обаче вас, които искате да спечелите от игра реални пари. Интереса ви е да е удобен сайта за игра или да може да се настройва според индивидуалните ви изисквания. Имам предвид изискванията ви като удобство и предпочитания за визията и техническите изисквания за компютъра който притежавате. Интернет връзката която имате е другата страна която осигурява приятна и сигурна игра. Това е едната страна на медала. За избора на играта от която ще печелите по-важно е подробностите свързани с парите. Тези подробности са:

  • Някой на който вярвате да ви каже, че плащат! Има много начини и похвати с които Ви заблуждават – показват платежни документи, пишат във форуми, че са им изплатили пари или съобщават за платени на хора които не познавате или са подставеи лица. Ако не познавате играчи които да ви кажат това можете да се запознаете с някои от играещите в играта и да ги попитате печелили са, теглили ли са и т.н. Смятам, че хора които добре играят играта ще се справят с това.
  • Проверявате по какъв начин може да депозирате в сайта и да теглите! Вече има доста системи за плащания по интернет. Тези които познавате или сте извършвали плащания с тях и им имате доверие ако са използвани от играта няма нужда от повече обяснения. Все пак е добре да се ориентирате как са дадени указанията в сайта. Проверете за да не е само заблуда.
  • Проверявате колко е най-малката сума която може да депозирате! За да направите избор, особено ако нямате начин да проверите игрите по гореописаните начини или не искате да ги ползвате, то избирате да преведете колкото се може по-малка сума. Отбелязвам само, че ако сте добър и разбирате от хазарт, то трябва да се играе с необходим минимум за да се спечели. Все пак за целта проверка на сайта може да започнете и с минимум средства.
  • Проверявате за условията при които става тегленето на спечелените пари! Много важен момент! Щом играта поставя условия и то колкото са по многобройни и завъртяни е необходимо да се замислите. Парите които печелите са си ваши и всяко условие е против вас.
  • Анализирайте примамливите предложения за получаване на бонуси! Политиката на бонусите е пряко свързана с условията за теглене в смисъл колкото по-трудни са за изпълнение е ясно, че от играта явно не искат да дават парите. Не е задължително да се участва за бонусите които се предлагат и не са удобни. Печеленето на пари не минава задължително през бонусите. Бъдете внимателни и четете различните условия. Участвайте в партньорските програми.
  • Коя игра да предпочетем! Известните утвърдени игри имат едно предимство – членската маса. Голямото количество играчи дава предимството да си търсите слаби играчи от които с различни похвати да изстискате повече пари, но обикновено са взети необходимите мерки да не става така. Това вече е само илюзия. Има скрити ботове. Когато играете с голям рейтинг процента на таксите е завишен. Когато играете с по-слаби играчи пак печелите по-малко. Това не е добре и не е за предпочитане да се играе там. Ето още един критерий да познаете играта която не иска да ви даде печалби много и различни условности за таксите. Определено не е нормално! В тези големи и утвърдени игри можете да ползвате само спечелване на бонус за турнир с награда рални пари и свободен вход, а след това каквото стане. Почти е невъзможно, но Ви желая успех! И все пак при тези игри само тук се дават пари.
  • Защо да предпочетем нови или борещи се за утвърждаване игри! Като във всеки нов магазин стоките са с намалени цени за да го научат потребителите. Аналогично и новите искащи да се утвърдят игри дават повече или по-лесно бонуси за да привличат играчи. Играчите обаче не идват толкова бързо и няма толкова добри между тях. При това положение е напълно нормално да се печелят повече пари от слаби играчи. Правило! Не се самозабравяйте! Не бързайте! Когато печелите много бързо, бързо и губите! Необходим е контрол!
  • Не са необходими големи средства за започване на игра и печелене на пари. Не смятам, че има нужда от коментар. Никой не ви кара насила да влагате средства и след като проверите може да решите към коя игра да се насочите. Никакви разходи за екипировки и т.н. няма освен внесената начална сума.
  • Започвате да печелите веднага. След като преведете парите започвате веднага да играете и да попълвате или изпразвате сметката си.
  • Няма поемане на неоправдани рискове. Всичко което рискувате е само внесените от Вас пари. Няма нужда от коментар и сравнение с други бизнеси или инвестиции.
  • Всичко зависи само от вас. Всяко решение как да играете зависи от Вас самите. Колкото можете толкова. Имате обаче свободата да ползвате всичко което е възможно за да победите – консултанти/приятели или програми.
  • Играете от където искате. Почивайки си в къщи. На работа или в кафенето стига да има компютър в мрежата. В настоящият момент тези възможности са вече доста много. Няма да ги изреждаме сега.
  • Нямате нужда от лицензи патенти разрешителни и т.н. Парите ще са си Ваши и дали ще ги декларирате само Вие решавате.
  • Не е необходимо да се съобразявате с който и да е. Мненията на всички останали могат само да Ви влияят, но не сте задължени да се съобразявате с тях. Даже е възможно да не комуникирате с опонентите си.
  • Играете колкото и когато си поискате. Коментарът е излишен!

Няма коментари:

Публикуване на коментар